COACHING / WORKSHOP

Lukt het jou maar niet de juiste handvatten te vinden om je kind optimaal te kunnen begeleiden? Dan heb ik voor jou een prachtig aanbod waarin je tools en inzichten krijgt in het omgaan met je kind. Hou je van werken in een groep, of past een individuele sessie beter je? Kies hieronder welke vorm het meest aansluit bij jouw behoeften.

Individueel traject

individueel traject

Alle aandacht helemaal alleen voor jou! Jij krijgt precies wat je nodig hebt. Je gaat herkennen wat er werkelijk speelt in het gedrag van je kind.

MEER INFORMATIE

Groepstraject

groepstraject

Jij krijgt inzichten in het gedrag van je kind juist door het er met anderen over te hebben. De groep fungeert als inspiratie en herkenning.

MEER INORMATIE

Workshops

workshop 13 maart 2020

Geef je nu op.

Ja, ik doe mee

RECENSIES

Linda heeft mijn zoon geholpen zichzelf weer te vinden, hoe mooi is dat! Verder denk ik bij Linda aan de woorden: integer, serieus, luisterend en zoekend naar aansluiting bij het kind en van daaruit verder werken. Opdrachten zijn creatief en inzichtgevend voor kind en ouder. Ze heeft haar eigen werkwijze ontwikkeld op basis van verschillende manieren van werken met kinderen, haar opleidingen en ervaring in het onderwijs.
M. van Wieren
MELD JE AAN