Dat we het KIND blijven zien!

Meer dan 30 jaar onderwijservaring

In de 30 jaar dat ik in het basisonderwijs heb gewerkt (vnl gr. 3) heeft de kindertekening mij altijd enorm geboeid. Een tekening vertelt zoveel meer dan woorden kunnen zeggen. Ik wilde er meer van weten en volgde van 2008 – 2010 de opleiding  tot specialist creatieve communicatie in Utrecht en ging volop in mijn klas aan de slag met het aangereikte materiaal en de opgedane kennis. Wat een inzichten kreeg ik! Het verhaal van de kindertekening werd steeds mooier omdat ik het kind beter begreep. Net als de opdrachten waarmee ik ze verder kon helpen. Zowel de kinderen als ik kwamen in een flow die aanstekelijk werkte voor mijn collega’s.

Zelfstandige

Nu, zoveel jaar later heb ik geen klas meer en werk ik als zelfstandige in mijn praktijk voor creatieve communicatie. Ik enthousiasmeer nog steeds leerkrachten die meer willen weten van de tekens die kinderen geven. En ik doe het met evenveel overgave als toen.

Nieuwe  kennis en vaardigheden heb ik tot mij genomen en combineer ik met de tekentaal. Zo heb ik NLP, kindercoach, beeld  en breincoach en systemisch coach opleidingen gedaan en ben ik kindertolk. Als kindertolk vertaal ik het gedrag van het kind naar een boodschap voor de ouder of leerkracht. Heel effectief en helpend voor zowel ouder als kind. Dit maakt dat ik naast mijn aanbod voor scholen ook een prachtig aanbod heb voor ouders en kinderen.

Missie

Het is mijn missie om het KIND te blijven zien waardoor we het kunnen geven wat het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Voor leerkrachten is de kindertekening daar uitermate geschikt voor. Voor ouders kan een combinatie van het hierboven beschrevene het juiste middel zijn.

Wil je ook ontdekken wat er werkelijk speelt bij het kind? Thuis of in jouw klas? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen ontdekken wat voor jou passend is.

Neem vrijblijvend contact op
MELD JE AAN