RECENSIES

Ik denk dat het voor mijn 9 jarige zoon een opluchting was om met Linda naar zijn angsten te kijken op een luchtige en speelse manier. Hij heeft ontdekt dat hij meer is dan zijn angst. Via praten, tekenen en oefeningen kon hij goed bij zichzelf komen. Het heeft hem geholpen om met twee benen op de grond te staan en meer zichzelf te worden. Nog steeds zie ik hier de resultaten van in een blije en opgewekte jongen die steeds zelfverzekerder in de wereld staat.

M. v. Wieren

Linda handelt vanuit Verbinding en Vertrouwen. Kinderen voelen de sprankelende energie, het vertrouwen dat hiervan uitgaat. Het heeft een helende invloed op ouders en kinderen.  Vanuit haar positieve benadering mag iedereen er zijn en vindt er een helende overdracht plaats naar ouders en kinderen.

J. Vissers
Linda is uniek omdat ze altijd in mogelijkheden denkt. Hierbij maakt ze optimaal gebruik van haar creatieve geest/brein waardoor er altijd nieuwe inzichten ideeën opborrelen bij mij. Daarnaast bezit ze een dosis humor waardoor ze in veel situaties de juiste snaar weet te raken.
R. Kuipers
Wat me zo aanspreekt in de aanpak van Linda is dat ze meerdere methodieken kan inzetten om de zaken inzichtelijk te maken. Naast kindertolk, is ze kindercoach, NLP coach en specialist op het gebied van de creatieve communicatie. Dit maakt dat ze op verschillende manieren helder kan maken waar je gespiegeld wordt en wat je daar mee kunt. Een aanrader voor een ieder, die in de spiegel durft te kijken.
Titelroas
Linda is een hartelijke warme persoonlijkheid, die oprecht wil helpen. Zij ‘ziet’ het kind echt:
ook datgene wat niet altijd zichtbaar is, haalt ze vaak naar boven. Ze is een echte doorzetter
en heel geduldig. Iedereen voelt zich bij haar direct prettig en gewenst.
J. Schenk